Mullista kompostoinnin laatu


Kompostiaumojen automaattinen monitorointi säästää mittaustyötä ja parantaa lopputuotteen laatua.

Valvontaraportit viranomaisia varten

Kompostin korkea ja tasainen laatu

Lisää tehokkuutta ja työturvallisuutta


Quanturi on tehnyt kompostin seurannan helpoksi


Kompostin seuranta on avain laadun hallintaan, prosessien jäljitettävyyteen ja raportointiin. Quanturin monitorointijärjestelmä mittaa kompostierän lämpötilaa koko prosessin ajan. Näin se tapahtuu:

1. Langattomat lämpöanturit

Kompostiolosuhteisiin suunnitellut, kestävät Quanturi Tango XN -anturit mittaavat aumojen lämpötilaa ympäri vuorokauden. Automaattinen etämittaus vähentää fyysistä työtä aumalla ja parantaa työturvallisuutta. Anturit soveltuvat erilaisille materiaaleille ja kompostointiprosesseille, ja järjestelmä skaalautuu kaikenkokoisille kompostointilaitoksille.

2. Sovellus prosessin seurantaan

Järjestelmän hallintasovellus näyttää lämpötilan jakauman koko auman pituudelta ja varmistaa oikean lämpötilan koko kompostointiprosessin ajan. Prosessin poikkeamista saatavien hälytysten ansiosta ongelmiin voidaan reagoida ajoissa. Automaattinen seuranta lisää tuotannon laatua ja kannattavuutta.


3. Raportointi laadun takeeksi

Sovelluksesta saat myös mittausraportit laatusertifiointiin ja viranomaisten tapeisiin. Jokaisen kompostierän käsittely on jäljitettävissä auma- ja mittauspistekohtaisella raportoinnilla. Quanturi-järjestelmä hoitaa raportoinnin helposti ja tehokkaasti.


Tilannekuva pintaa syvemmältä


Quanturi-järjestelmän hallintasovellus havainnollistaa käynnissä olevat kompostointiprosessit yhdessä näkymässä – toimistossa tietokoneella tai kentällä älypuhelimessa. Kompostierän lämpötilan ja keston tavoitearvot voi valita kompostoitavan materiaalin ja prosessivaiheen mukaan.

Metrin syvyyteen uppoavat Quanturi Tango XN -anturit mittaavat auman lämpötilaa ympäri vuorokauden. Kompostiaumoissa selkeästi erottuvia antureita voi siirtää mittaustarpeen mukaan aumasta toiseen – Quanturi-sovellus hoitaa mittaustietojen käsittelyn ja raportoinnin. Automaattinen etämonitorointi yksinkertaistaa mittaamisen.

"Lämpötilan reaaliaikainen seuranta säästää aikaa."


Stormossen Oy varusti Koivulahdella sijaitsevan kompostointiyksikkönsä kymmenellä Quanturi Tango XN -lämpöanturilla huhtikuussa 2019. Kokemukset vakuuttivat nopeasti. Lämpötilan seuranta on helpottunut ja lämpötilahälytyksiä käytetään prosessin hallintaan.

Komposti. Käyntiin. Nyt!


Päivitä laitoksenne prosessit ajan tasalle. Ota yhteyttä, niin mitoitamme laitoksellenne optimaalisen ratkaisun. Käsissäsi ovat kompostoinnin etämittauksen hyödyt: parempi laatu, sujuvampi raportointi ja tehokkaampi tuotanto.

Yhteystiedot

Myynti:

Pirkko Roinila

Malminrinne 1 B

00180 HelsinkiYhteydenottolomake

Nimi *
Sähköposti *
Puhelinnumero *
Viesti *